Aruba Hotel - Front View Aruba Hotel Aruba Hotel

Milieu vriendelijk

Eco friendly

Bij MVC Eagle Beach geven we om het milieu. De meeste van onze activiteiten vinden achter de schermen plaats, zodat onze gasten deze niet direct merken, maar u kunt er zeker van zijn dat wanneer u bij ons verblijft, u automatisch bijdraagt aan onze zorg voor een beter milieu. U kunt erop vertrouwen dat wij al het mogelijke doen om de ecologische voetafdruk als gevolg van het reizen te minimaliseren.

EarthCheck & Travelife

We zijn er trots op dat we twee belangrijke certificaten hebben ontvangen voor onze inbreng om het milieu te helpen. MVC Eagle Beach heeft met succes de EarthCheck Silver status en de Travelife “Gold-status” bereikt.

Travelife adviseert en beloont hotels die hun milieubeheer en sociaal beleid verbeteren door samen te werken met en bij te dragen aan de lokale gemeenschap. Om de EarthCheck certificering te krijgen, heeft MVC Eagle Beach haar ecologische voetafdruk moeten rapporteren aan onafhankelijke accountants en moet het hotel zich te houden aan internationaal erkende standaarden en vereisten.

Er is een strenge selectie om deze awards te krijgen en te behouden.De Travelife organisatie kijkt naar het arbeidsverleden, energierekeningen, interviewt het personeel en inspecteert het pand grondig om de hoge kwaliteit milieu-beheer te waarborgen. Er wordt ook gekeken naar het sociale beleid van de onderneming, zoals het personeels beleid en de betrokkenheid met de gemeenschap.

De Travelife “Gold-status” wordt toegekend aan bedrijven die een zeer hoge betrokkenheid tonen bij duurzaamheid, aan bedrijven die anderen aan moedigen om mee te doen en die voortdurend op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden voor verbetering, en die deze vervolgens dan ook actief naar buiten communiceert om anderen te inspireren.

Met beide certificaten - de EarthCheck Silver certificering en Travelife Gold - laat MVC Eagle Beach al vele jaren haar grote toewijding aan duurzaam toerisme zien.

Earth Check 2014
Travelife Gold