Aruba Hotel - Front View Aruba Hotel Aruba Hotel

Aruba - Waar ligt MVC Eagle Beach Resort?

Waar ligt MVC Eagle Beach

MVC Eagle Beach ligt aan de overkant van het strand Eagle Beach, het rustige, minder drukke strand van Aruba. Vanuit het hotel kunt u het strand bereiken door een rustige weg over te steken tegenover het hotel. Het hotel ligt centraal bij een van de rustigste gebieden van Eagle Beach en is de perfecte plek om te genieten van het prachtige witte zandstrand en kristalheldere water. Eagle Beach is uitgeroepen als een van de mooiste stranden ter wereld door o.a. Tripadvisor.

Rijden & Openbaar Vervoer

Het hotel is ideaal gelegen en slechts 10 minuten rijden van het centrum van Oranjestad en 15 minuten rijden van de internationale luchthaven Koningin Beatrix. Het drukke “High Rise” hotel gebied (gelegen aan Palm Beach) ligt op slechts een paar minuten rijden afstand en zowel Palm Beach en Oranjestad zijn gemakkelijk bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte vindt u heel dicht bij MVC Eagle Beach.

Van en naar de luchthaven

Een taxi naar MVC Eagle Beach kost rond de $ 22 en duurt ongeveer 15 minuten. Een bus transfer kan geboekt worden via De Palm Tours of Fofoti Tours.

Omgeving

Nabij MVC Eagle Beach vindt u een grote supermarkt, een apotheek en het ziekenhuis van Aruba. Minimarkets zijn te vinden bij La Cabana Hotel (2 minuten loopafstand) en het Amsterdam Manor Beach Resort (7 minuten loopafstand).

Vermaak

In de directe omgeving van MVC Eagle Beach vindt u diverse restaurants, zoals het Tulip Caribbean Brasserie restaurant bij het hotel, maar u kunt ook romantische dineren aan het strand bij Passions on the Beach. Bij het nabij gelegen Amsterdam Manor Beach Resort (7 minuten loop afstand) worden verder wekelijks thema-avonden met live entertainment georganiseerd. De andere hotels in de omgeving hebben ook een uitgebreid aanbod aan restaurants, bars en Aruba’s grootste casino’s.