Aruba Hotel - Front View Aruba Hotel Aruba Hotel

MVC Eagle Beach Resort Aruba

Beauty & the Beach

MVC Eagle Beach is succesvol om zijn 19 kamers te transformeren en zijn renovaties te voltooien. De recente renovaties van alle gasten zijn onder meer vers versierd met kleuren die door een interieurontwerper worden gekozen en de herinrichting van de lobby, de bar en het zwembad.

Met slechts 19 kamers biedt MVC Eagle Beach een intieme, rustige omgeving waar u de ultieme relax vakantie kunt beleven op Aruba. Het vriendelijke personeel geeft u een warm welkom en zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. Dit charmante en schilderachtige kleine hotel biedt u waar voor uw geld, met vriendelijke gastvrijheid, rust en eenvoudig maar smaakvol nieuw ingerichte kamers. En het allerbelangrijkste is natuurlijk de locatie, het hotel is gelegen tegenover het mooiste strand van Aruba Eagle Beach.

Milieubewust

Earth Check 2017

Naast de waarde van de ervaringen van onze gasten waarderen we ook onze omgeving en doen we ons best om de ecologische voetafdruk als gevolg van reizen te minimaliseren. Dit is erkend door de instantie EarthCheck en MVC Eagle Beach heeft met succes de status EarthCheck Silver Benchmarked bereikt. Bij de organisatie van Travelife hebben we inmiddels het hoogste niveau van certificering bereikt: Goud. Travelife adviseert en beloond hotels die hun milieubeheer en sociaal beleid verbeteren door samen te werken met en bij te dragen aan de lokale gemeenschap.

MVC Awards

Certificate 2017

Dankzij positieve feedback van onze gasten ontvingen wij afgelopen jaar weer de Certificate of Excellence van TripAdvisor, maar dit keer ook de Travelers 'Choice award. De Travelers 'Choice award heeft ons als enige hotel op Aruba geplaatst in de Top 25 "beste koopjes" in het Caribisch gebied.

Nieuwe kamers en restaurant

Alle kamers van MVC Eagle Beach zijn vernieuwd en hebben een nieuwe kleurrijke uitstraling en meer voorzieningen zoals een föhn en make-up spiegel, nieuwe en grotere flatscreen-tv, nieuwe koelkast en nieuwe bedden. Ook het restaurant, de Tulip Caribbean Brasserie is vernieuwd, de uitstekende service, gevarieeerd menu en intieme sfeer zorgen voor een geheel nieuwe diner-ervaring.